København A-Z Rundetårn

Min skriveuge # 44

Et indblik i mit skriveliv uge for uge

Jeg læser

Novella: “Tre år” af Anton Tjekhov

Novella "Tre år" af Anton Tjekhov

Jeg kan kun holde af denne her bog for den starter og slutter med en beskrivelse af månen.  Men det er personerne der står klarest. Tjekhov er knivskarp til at skabe et forskelligartet  persongalleri. På få sider folder tre år af hovedpersonernes liv sig ud som fra nymåne til fuldmåne.

Novella "Tre år" af Anton Tjekhov

Jeg skriver

Skriveprojekt: Klokkeslagsfesten

Den store fest i Klokkeslagsfesten foregår i Samlingstaden. Jeg synes det er sjovt at finde på stederne rundt omkring i byen. De steder jeg har fået tegnet ind på kortet ind til videre er et bibliotek, hospitalets køkkenhave, et værtshus og et særligt fortællersted.
I denne her uge brugte jeg tid på beskrive teateret Crassula der er formet som en narrehat. Kvinden Arga som længe hed kvinden i hvidt når jeg skrev om hende får en oplysning som ryster hende.

Ordantal: 1000/3000SKriveprojekt: Klokkeslagsfesten

Jeg glæder mig til . . .

Kbh A-Z: Rundetårn

København A-Z Rundetårn
Jeg har været vant til at have min vante gang i København men ikke mere. Så jeg savner indre by derfor vil jeg en gang om ugen skrive i København (så kan det også være at jeg får afleveret biblioteksbøger til tiden). Jeg starter bagfra med Z.

Rundetårn - et godt sted at skrive
Jeg har gået forbi Rundetårn tusind gange men er sjældent gået ind. Næste uge glæder jeg mig til at skrive med udsigt over byens tage.

One thought on “Min skriveuge # 44”

Skriv gerne en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.