Print selv sommerkalender juli 2017

 

plot kalender
PDF DOWNLOAD

Med denne kalender er der plads til at nyde juli. Det kan gøres ved at indfange sig det der er at være taknemmelig for og hver morgen udpensle sig det der er at glæde sig til i løbet af dagen. Uge kalenderen giver overblik og har plads til at notere hvilken bog der står på læsehylden lige for tiden.

Jeg har planer om fremover at hente inspiration fra månedens blomst og i juli er det blomsten riddersporeren. De ord der blandt andet er knyttet til riddersporen er lethed og ubekymrethed.  Jeg håber at der er plads her i juli til bare fødder i græsset og at print selv kalenderen bliver en optegnelse over glade sommerstunder der har været med til at bringe inspiration og næring til at få skrevet.

 

 

 

Skriv gerne en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.