Om Stifinderstund

cropped-mod-squad.png

Hej kære skrivefælle

Stifinderstund er blevet til for at bevæge mig igennem mit eget skrivenøleri.

Jeg vil have at min SKRIVEPRAKSIS er noget jeg ser frem til hver dag. Når tiden bliver målt i tomme kaffekopper og energien ebber ud med klokken fire lyset så giver det mere plads hvis jeg tilføjer skrivningen et element af leg.

Mit navn er Betina Hjerming og jeg forsøger at dykke ned i mit skriveprojekt ( lige nu – Klokkeslagsfesten) en time hver dag og prøver at få læst så meget skønlitteratur som muligt – fordi det hele startede med min kærlighed til bøger.

Derudover kaster jeg mig ud i at udforske de forskellige dele af skriveprocessen på måder så det giver tid, plads og energi til at skrive. Mine opdagelser glæder jeg mig til at dele i diverse blogindlæg.

Jeg elsker at sidde alene med mit kladdehæfte eller en bærbar og skrive men enspænder tilværelsen som forfatter må helst ikke spænde ben for skriveglæden. Og det gør den nogle gange for det godt kan være en lang proces at trylle en historie frem. Når der er gået dage, uger og måneder uden anden sparring end endnu et hvidt stykke papir så kan motivationen og inspirationen godt udeblive og så synes jeg at det er uvurderligt at kunne snakke med andre skrivesjæle.

Her på Stifinderstund ønsker jeg at udforske en skrivepraksis der bringer inspiration til den kreative skrivehjerne, næring til den trætte skrivesjæl og varmer skrivehjertet med ideer og skrivestunder.

Håber at andre skrivefæller får glæde af det.